Farmor

Min farmor är konstnär och är den bästa farmor jag har! Hon heter Margareta Hennix och är jätte snäll och gosig och rödhårig och fin!♥

mhm..


plutt

Jag som en liten plutt!

Rött hår och kramar

En finfin bild på min rödhårige farmor, min syrra och jag när min mamma gifte sig!
ha det gött!!!

hmmmm....

BOB är en gubbe som är ganska rosa och tråkig men jaja. jag vaknade för en timma sen och år frukost men nu måste jag gå hej då.

nämenhej

NÄMENHEJ! det här är en bild ifrån sommaren när jag  syrra och henner kille kom och hälsade på i sverige (hon bor i sydamerika) och vi gick på grönan med några andra syskon oxå. Jag har fixat lite på bloggen om ni undrade♣Nu ska jag sova om jag kan för klockan är ganska mycket men jaja... fresten jag har höstlov nu och veckan fram!!
HA DET GÖTT!!
Hedda♥
På bilden försöker Dennis (syrrans kille) ta min sockervadd.....

hej igen efter ett tag!

Hej igen efter ett tag! jag har inte kunnat blogga på ett tag och kommer inte kunna det heller för min mamma har börjat jobba igen och hon har det ända datorn som man kan använda och hon har den på sitt jobb, men jag ska köpa en dator i morron tror jag. Hej då har tyvärr ingen bild i dag för har inte kunnat ladda över bilderna från kameran♣

Till: Amanda

Hej Amanda LB! Hur mår du, jag mår själv bra. Jag har glömt min kamera hos dig och örhängen och longboarden så du vet. Skulle du kunna ta med det på måndag?
Puss o Kram och HA DET GÖTT MITT KÖTT!
Hedda

HEj

Hej

Till: Amanda

Hej Amanda LB!! Hur mår du en dag som i dag? Jag mår iallafall bra men lite trött.Tänk om vattenfall skulle rinna snett!?!  Undrar om hela världen skulle vara sne då, vet du? Du kommer nog inte svara på detta "blogg mail" men jaja..... Det var kul att träffas en dag som i dag när vi träffades i dag♥ Jag tycker att du är sne så du vet!
Puss o Kram och HA DET GÖTT MITT KÖTT
Hedda
Om du vill svara på mitt meddelande så svara på det då men om du inte vill svara så svara då inte

Ingen Höst

Ingen Höst... Konstig rubrik, men jag har inte haft tillfället att ta fina hörtbilder än. Men det kommer nog snart!


DAG

Idag vaknade jag av väckarklockan (fast jag trodde det var en dröm) så jag somnade vidare i mon fina dröm, så halv 8 kommer David in till mig och säger "Hedda, Hedda, är inte du lite sen?". Jag vaknade. Stressade till skolan fast det va faktiskt lite skönt att sova ut!
I skolan så började det med språk, läraren kom lite sent men jaja. Sen hade vi svenska och gick till datasalen för att skriva klart berättelserna. Men jag var redan klar med den och Linda skulle ge mig en uppgift men glömde det så jag facebookade lite, bloggade lite och lyssnade på musik. Sen gick dagen snabbt och på sista lektionen som var SO tittade vi på filmer om Nordamerika.
Sen gick jag och Amanda hem till mig och tog en "snabbfika" som bestod av muffins och saft. Efter "snabbfikan" drog vi till Nacka forum. Vi tittade på tjockiströja till mig men den som jag hade hittat på internet va jättekonstig på så jag köpte en annan. Sen gick vi till Akademi bokhandeln och Amanda skulle köpa en ritbok och jag skulle köpa ett fotoalbum men det fanns inga fina så jag köpte en pärm och flikar som man sätter in foton i. Men jag hade lite pengar över så jag köpte oxå en ritbok.
Vi gick till The Body Shop och luktade på fina grejor. Det fanns grejor som som man kunde skriva på så hjälpte man barn med något, fast jag och Amanda hade redan skrivit på så vi kunde inte göra det igen, men vi tog en massa lappar så vi ska fråga om några kompisar vill skriva på♥ och tjejen som jobbade där blev jätteglad så jag och Amanda fick varsitt lip balm som kanske var värt 100 kr!
Sen gick vi vidare till Bibblan och lämnade en bok och röstade i Nackas val, Jag röstade på Kenneth, Amandas bonus pappa. Jag sa adjö till Amanda och tog bussen och gick kanske 2 kilometer för jag var på gå humör!
Jag fick jättegod mat hemma som bestog av tomatsoppa och vitlöks bröd. Snart kl 20.00 ska jag se på en film som jag inte vet vad den heter.
Puss Puss Hej och Ajöss♥
(bilden är en gammal bild från när jag och Amanda var på Nacka forum för någon månad sen eller mer)

Hej o hoj


Är i skolan nu och clillar på lektionen med bu och bä!

Fotografiska

Idag var jag på Fotogtafiska med mamma och david. Sandy Skoglunds  utställning fastnade jag verkligen för! Det var så fina bilder och hon har inte fixat bilderna i tex photo shop eller något som bilden ovan är gjord av ostbågar, väggarna är ostbågar, kläderna är det, allt är ostbågar!!
Bilden ovanför ostbågebilden är golvet och väggarna gjord av piprensare, gubbarna och träden typ fårull och i träden sitter små "påsk kycklingar".
Bilden ovanför "ullbilden" sitter gubbarna på vinglas fyllda med vin. Helt fantastiskt, att hon orkar göra något sånt här!
Bilden ovan "vinbilden" är imprensip gjord av grönfärgat halm och hundar av något slag.
Sen gick vi till Nytorget och tittade i secon hand affärer och och httade lite saker!♥

Bongo Bong


hej-jag-updaterar-inte-här-sjukan, hej-jag-updaterar-dåligt-sjukan, hej-jag-har-ont-i-halsen-sjukan

Jah tror att jag och min blogg har blivit smittad av Amandas och hennes blogg hej-jag-updaterar-dåligt-sjukan och hej-jag-updaterar-inte-här-sjukan och hej-jag-har-ont-i-halsen-sjukan alltså jag mår inte så bra =( Men jag ska försöka att va lite glad ändå för jag e seeg och inte snabb men jag kan äta goda saker! Jag vet inte änns vad jag skriver lite dum inte lite dumm jätte dum!!!
Idag va jag i skolan som vanligt, vi hade Anton som vickare (linda är typ sjuk) han va nog lite sur på oss, men vad ska man inte göra när man har vikarie?!?! Efter språket så fick jag springa efter Amanda och vinka av henne för hon e på väg till Värmlan! Amanda jag kom på vad det heter Zyx  det är det som är bra inte det som syrran sa.
Jag komma sakna dig Mandis ha det gött!! PUssi PUssi

GOONATT!!!




Sov så sött!! (bilden tagen från google)

angel


Hos mormor finns det finfina saker att foto!!


Mormor

Idag var jag hos mormor i uppsala med Maia, mamma, David, Davids mamma och pappa, mormor och hennes "kille". Vi åt jättegod mat i resturangen både förrätt, varmrätt och efterätt. Hörjdpunkten i maten var nog efterätten som var en sockerkaka av något slag med kolasås på med lingon! Det var helt sjukt gott om man får uttrycka sig på det sättet...
När vi hade ätit klart så gick vi till mormors lägenhet och jag spelade lite piano, tog lite kort med kameran, minglade med mormor och massa saker. När vi skulle gå fick jag ett kuvär av mormor och i det låg det 200 kr till att framkalla foton med! Kul!!! Sen tog vi ett farväl och åkte hem. Det var en ganska lång resa men vad gör man inte för sin familj!!
Pussipussi!!♥
(bilden längst ner är på min mormor)

Barnvakt

att sitta barnvatk åt lillasyrra som bara tittar på film e inte så svårt♥

Maia

Lillsyrra =)

Fantastiskt

Jag hade en fantastisk dag kväll natt med Amanda o Alexandra o mig själv! Vi hade jättekul hemma hos Alexandra!!! Vi åt taaacos och annat gotti gotti som ni inte fick SMAKA!! MOHAHAHAHAHA
Pusss

En liten finfin Doberman!!



E i skola

Min Härliga Dag

♥ Vaknade trött som en säl
♥ Åt inte så god frukost
♥ Gick till båten
♥ Va lite lat i dag så tog bussen 2 stationer till skolan
♥ Skolan började 8:20 med idrott, men idrotts läraren var på orgentering men en annan klass så vi fick inte ha idrott
♥ Jag och Alexandra gjorde ett löfte att vi inte skulle äta något sött på hela dan men det gick inte
♥ Vi hade läxförhör på " Läran om Livet ", men jag hade glömmt bort det så jag tror att den inte gick så bra
♥ Jag fick reda på att vi har Geografi-porv på Nordamerika den 14/10
♥ Skolan slutade 13:50, 40 min tidigare för att vi inte hade någon idrott
♥ Jag följde med Alexandra, Amanda, Ayla och Norma till Konsum och fick en mandarin av Amanda
♥ Ayla, Norma och Alexandra gick hem
♥ Jag och Amanda väntade på att hennes buss skulle komma och att mamma skulle komma och köra mig till träningen
♥ Jag och Amanda gjorde ett löfte att vi inte får äta godis och inte dricka någonting ifrån colas förlag
♥ bussen kom och Amanda gick
♥ Mamma kom och vi åkte till Liiidingö för jag skulle träna koståkning
♥ Tränade i 2 timmar på isen och 1 timme markträning
♥ Fick åka md min tränare till Stadion och ta tunnelbanan till slussen och byta till grön linje och gå av vid Gullmansplan och pratade med pappa i telefon när jag väntade på tvärbanan
♥ Kom hem och duschade och gjorde potatisbullar till mat
♥ Åt mat med lite småbråk ( jag var inte inblandad )
♥ Sappade mellan kanalerna och såg att Grey´s Anatomy hade börjat sin nya säsong
♥ Ska sova nu för jag e trött som en mygga
Min dag
PUSS
(kan inte lägga upp några bilder i dag för kunde inte överföra dom ifrån kameran )

NU e jig i skolan!!! KUL!! neeee!!!!


Elfviks gård och hundgård på LIIIDINGÖ


RSS 2.0