rum

fixade i mitt rum i kväll.
Först stog det ett litet fult vitt skrivbord i hörnet men jag fixade och trixade lite och VOLAAA!:
SÅÅÅ mysigt!
Idag var jag hos farmor i gustavsberg. Vi mysade och år pasta. Målade och åt kaka. Skrev på skrivmaskin och tittade på tidnings utklipp på farmor. Beundrade Henry.
När jag skulle åka hem gick bussen 15:46 och jag satt på busshållplatsen så såg jag bussen komma (som gick en gång i timman) och jag tog mina saker och ställde mig upp, och bussen bara åker förbi mig! Sen kommer en annan buss och den åker också förbi mig! BLÄ OCH TVI PÅ SL!!!! Så jag fick ta en buss som det tog 54 minuter att åka till slussen med istället för 20... På bussen satt jag och babblade med Amanda i telefon (hon försökte lägga på flera gånger...). Sen ringer mamma och säger "det är visning på lägenheten så du får inte vara hemma förens 18:00". JAG HADE HELT GLÖMMT DET! Så jag köpte en tidning på pressbyrån (som det visade sig att jag redan hade läst...) och en bulle på ett kafe, satte mig i trapphuset en våning under visningen och käkade bulle. Farmor ringde och frågade om jag var hemma, och mitt i samtalet så dör min mobil! och jag hade ingen annan klocka så jag visste ju inte när jag kunde gå upp en trappa för att komma hem... Så jag satt mitt i trapphusen käkade bulle, hunden henry gnällde väldig mycket. efter ett tag så går jag upp och in i lägenheten (för den var olåst) och så är david där! JAG FATTADE INGENTING! han skulle ju komma hem halvsju! och jag hade ju suttit och bevakat alla som hade kommit och gått, men jag hade missat david för han tog hissen (som han aldrig gör) och då hade jag väntat i en halvtimme längre en vad jag hade behövt!
DET var min dag det!

budubudubuu

Förlåt för lite inlägg men jag har inte orkat blogga och det ska ju inte vara tvång på det! men men ...
Snart ska jag och hunden Henry åka till farmor i gustavsberg! FEEET kul tycker jag! jag gillar min farmor!
om man söker på min farmor på google så finns det ungefär 4,830 resultat det är mycket tycker jag. om jag ska skryta om min farmor så är hon konstnär.

blomma

nu är det snart visning på lägenheten! jag  och hunden ska till nytorget och titta i affärer. Vi ska ha en "Heaven and Hell" dag (mamma kallar oss för det)!
Ska försöka hitta en fotobutik så att jag kan hitta film till men lilla fina kamera vet inte ens om den funkar...
Jag har mina fina hänselbrallor på mig som jag älskar!
Bjuder på en suuuuper låt!
Solong!

Gratis bio

gratisbio är en suuper hemsida som man samlar poäng på! jag är ny på hemsidan så jag vet inte så mycket.. men jaja! den är nog suuperbra!
KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL GRATISBIO!

KLICKA PÅ LÄNKEN OCH GÖR VAD SOM KRÄVS! JAG KAN få spotify premium gratis!!! det är inget virus eller något sånt

http://www.streaminvite.com/ref/32307

BUHUUUUU

(min finfinaste mammsiplutt!!!♥)
Nu snart ska jag iväg till doktorn :'( Har gjort illa armen så jag måste röntga den BUHUUUUU!!!

it


granen


Gunde Benktsson




Jag hade precis landat med rymdskeppet på planeten Merkurius. Det var väldigt varmt i skeppet, så jag bestämde mig för att öppna dörren och då kom en stark jättevarm vindpust och smällde till min kropp så jag ramlade bakåt in i rymdskeppet igen och dörren stängdes efter mig. Jag blev väldigt förvånad över att det var så varmt på Merkurius. Det var ju såklart att ingen igentligen visste hur varmt det var på Merkurius, det var ju bara en teori att det skulle vara 0 *C. Men som den första personen på Merkurius så visste jag nu att det var mycket varmare en man hade trott. Tänk om allt som forskarna har trott är helt fel, universum kanske har funnits hela tiden, det kanske finns tusenmiljader olika galaxer som det finns planeter som har liv.

När jag hade glubbrat ett tag så bestämde jag mig för att utforska planeten. Jag gick ner för trappan och skrek ” Ett litet steg för människan men Ett stort steg för männskligheten”. När jag tog mitt första steg så  sjönk foten ner i marken. Jag satte ner den andra foten, den sjönk också ner i marken. Jag försökte lyfta på fötterna men då sjönk jag bara ner ännu mer. Jag sjönk och sjönk och dog.

 

Så försvann Gunde Benktsson. Ingen fick veta att planeten var som kvicksand, ingen fick veta att det var så mycket varmare på Merkurius än vad man hade trott. Hans död och resa blev ett mysterium.

 

Av: Hedda Hennix


januari 27 07:50

nu har jag ätit en macka, ett glas med smoothie och en skål med flingor. jag har gått ut med henry. och massa annat!

Helt off


Nu är jag hemma hos amanda och vi river ner henner rum! Amanda står framför spegen och bara provar och provar kläder.... jag har hittat en klänning som jag ska låna!!
GOOOD bajs

BAkverket


shooo

amanda tagit fotot när jag, ayla och amanda var i tengan och fikade mitt i regnet en sommar/höst dag. Vi satt i ett litet lekhus i den lilla parken med filtar över oss. vi hade kall mjölk och oreos med oss. DET ÄR SÅ GOTT ATT DOPPA OREOS I KALL MJÖLK!!!!!
DET MÅSTE VI GÖRA OM!!!

Man vill ha det när man inte kan få det när man får det så vill man inte ha det det är galet att försöka förstå det

hunden har gått ut. mat i magen. apelsiner i ryggsäcken. snart går båten. gympa. skola. tråkigt.....

januari 25 21:38


Januari 24 20:04


titta på den!!!!!


mm


Nu har jag o manda ätit chokladbollar till fukost

Hej

.


PUNKT

Jag läser en bok.
"Tusen gånger starkare" heter den.
Alla har nog läste den eller sätt filmen.
Min klass är precis som den boken fast 1000 gånger värre.
Det är hur jobbigt som helst.
Ville bara säga det och jag är jättesuper trött på min klass.
(tidsinställt inlägg)

det är fåglar överallt


Du ser på mig, vännen


den SKOLAN

nu ska jag gå till den SKOLAN och ha syslöjd! nääääää inte syslöjd!!!

"den går som en råtta"

Jag och Amanda åkte hem till mig efter skolan. När vi skulle kliva av båten så går oxå en man med en lite fluffig hårboll (oxå kallad hund) av. Jag säger till Amanda "gud vilken gullig HUND". Amanda svarar "den går ju som en RÅTTA"!
HAHAHAHAHHA vi skrattade åt det länge...mm

Tidsinställt

det här e ett tidsinställt inlägg:
Hej, eller HEEEEEJ!
nu städar jag mitt rum troligen.. tråkigt är  det väl!
jaja Amanda har nog gott vi har bytt ett par skor mot någonting som hon vill ha!

Herrelös

jag med en herrelös liten katt som kom upp i mitt knä när vi satt på resturang i egypten

Amanda ska börja hänga på bibblan!


nu är jag hemma hos amanda och myser! vi var i nacka och tittate runt. vi mötte Vilma och Moa och dom berättade en hemlis för oss! haha kommer bli så kul i morron i skolan. men nu ska vi bajsa! neeee

hurugada


un elephant


Lskar din stil

Halojj!
jag har haft ett litet uppehåll eller vad man ska säga, jag har bara inte orkat blogga, fick för mig att jag skulle lägga ner denhär bloggen.
menmen... nu ska jag snart gå till skolan. det har hänt så mkt vi har fått 2 nya tjejor i klassen Amanda och Vira.
jag får skriva suupermkt i kväll!
fresten Petter och timbuktu har gjort en suuper låt "jag älskar din stil"!

RSS 2.0